Eski Genel Başkanlarımızdan Genel Merkezimize Ziyaret

06.01.2017 17:06

Eski Genel Başkanlarımızdan Genel Merkezimize Ziyaret

Sendikamızın Onursal Genel Başkanı Hüsamettin Şanal ve Eski Genel Başkanımız Ali Erdoğan Genel Merkezimizi ziyaret ederek Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizle görüşerek, istişarelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Ömer Budak, Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birlik Haber-Sen’in kurulduğu ilk gün ki gibi aynı heyecanla ve aynı misyonla yoluna devam ettiğine vurgu yapan Budak, Birlik Haber-Sen’in her geçen gün büyüyerek mazlumun ve mağdurun umudu olduğunu söyledi.

Eski Genel Başkanları Hüsamettin Şanal ve Ali Erdoğan ise sıcak ve samimi karşılamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkanımız Budak’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarette Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Ahmet Karagöz, Cüneyt Özban, Muzaffer Boskurt, eski Genel Başkan Vekilimiz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Mehmet Cemal Çivi, Ankara 17 Nolu Şube Başkanımız Evren Akpınar, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ankara 4 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundular.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR