Eğitim-Bir-Sen Konukevi Hizmete Açıldı

20.01.2020 13:14

Eğitim-Bir-Sen Konukevi Hizmete Açıldı

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Ali Yalçın, açılışta yaptığı konuşmada, uzun süreden beri üyelerinin ikinci evleri olarak görecekleri yüksek standartlarda hizmet verecek bir konukevi inşa etme hedeflerini bugün itibarıyla hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Üyelerimize ve misafirlerimize kaliteli bir hizmet sunacak olan konukevimizin inşasında, tefrişinde yöneticilerimizin, çalışanlarımızın yoğun bir emeği ve mesaisi var. Üyelerimiz artık Ankara’ya geldiklerinde kendi örgütlü gücümüzün bir kazanımı olan bu mekânda konaklayacaklar” dedi.

Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerine hizmet konusunda yeni bir sayfa daha açtıklarını kaydeden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üyelerimize, ihtiyaç olan her alanda hizmet üretiyoruz. Üyelerimizden aldığımız gücü ve katkıyı üyelerimize hizmet olarak sunma gayretimizi daha da artıracağız. Bu konukevinin sendikamıza, üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyor; emeği geçen, katkıda bulunan, destek olan herkese teşekkür ediyorum.”

Hizmet sendikacılığı yeni hamlelerle, iddialı adımlarla devam edecek

Üye adına, ülke adına, çalışanlar adına alınmış birçok kazanımın altında sendika olarak terlerinin ve imzalarının bulunduğunu belirten Yalçın, temel hak ve özgürlüklerin sınırlarını genişletmek, yeni kazanımlar elde etmek için gayretlerinin, mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

Hizmet sendikacılığının yeni hamlelerle, iddialı yeni adımlarla süreceğinin altını çizen Yalçın, Memur-Sen ailesinin ferdi olmanın farklı olduğunu, farkı yaşatmaya devam edeceklerini kaydetti.

Uğurlu: Her zaman daha ileriye gitmeliyiz

Memur-Sen eski Genel Başkanı Mehmet Fatih Uğurlu, sendikanın kuruluşundaki tüm zorluklara rağmen o günlerden bugünlere gelip bu binanın önünde bir konuşma yapmanın mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, “Memur-Sen üyeleri buna layıklar. Memur-Sen olarak, yaşadığımız zorlukları hatırda tutalım ancak her zaman daha ileriye gitmeliyiz” şeklinde konuştu.

Özer: Hayırlı olsun

Mehmet Akif İnan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, emeği geçen herkesi tebrik ederek, konukevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından, Eğitim-Bir-Sen Konukevi dualarla hizmete açıldı.