Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Samancı Sendikamızı Ziyaret Etti

21.11.2017 17:55

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Samancı Sendikamızı Ziyaret Etti

Ak Parti 24. dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanıșmanı Gülay Samancı, sendikamızı ziyaret ederek Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcılarımızla istişarelerde bulundu.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Ömer Budak, Gülay Samancı’nın nazik ziyaretinin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak, her zaman demokrasiden yana olduklarını belirterek, Türkiye’nin son 15 yılda büyük mesafeler kat ettiğine dikkat çekti.

Siyonizm ve faşizm uşaklarının Türkiye’ye diz çöktürmeye çalıştığına dikkat çeken Genel Başkanımız Budak, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak, 17/25 Aralık’ da da, 15 Temmuz’da da vatan ve millet aşkıyla hareket ettiklerini; bütün millet olarak el ele vererek 1 dolara satılmışları tarihin çöp sepetine attıklarını söyledi.

Budak, Türkiye’nin artık esti Türkiye olmadığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımızın liderliğinde bütün dünya karşısında dik duruyoruz. Dört bir yandan birliğimizi bütünlüğümüzü yıkmanın derdindeler ama hamdolsun milletimizin sağduyusu, yöneticilerimizin feraseti sayesinde Çanakkale’de olduğu gibi şimdide hepsini püskürteceğiz.” diye konuştu.

Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı başta Genel Başkanımız Ömer Budak ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür eden Gülay Samancı, Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in 15 Temmuz’da gösterdikleri kahramanlığı Türkiye tarihinde büyük bir yere sahip olduğunu ifade ederek, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen Türkiye’nin kalkınmasında ve demokratikleşmesinde büyük sorumluluklar aldığını söyledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Ömer Budak, Gülay Samancı’ya Memur-Sen’in ve bağlı sendikaların 15 Temmuz kahramanlıklarını anlatan albümü taktim etti. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR