ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI  Halil ETYEMEZ MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

01.08.2015 20:31

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI Halil ETYEMEZ MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

 

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Sayın Şinasi GÜLCÜOĞLU, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gürbüz İNALTEKİN, Ömer BUDAK, Mevlüt BURGAÇ ve TRT Personeli Yusuf HACIOĞLU, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Halil ETYEMEZ’ i makamında ziyaret ettiler.

 

Yapılan görüşmede Birlik Haber Sen Genel Başkanı TRT ve PTT’ de görev yapan sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi hakkında son durum, Toplu Sözleşme yasasının akıbeti ve PTT ‘de posta dağıtıcısı olarak görev yapıp 55 yaşında zorunlu olarak emekliye sevk edildiği halde yıpranma hakkı olmayan personellere yıpranma hakkı verilmesi için kendisinden destek istendi.

 

Sayın Halil ETYEMEZ;

 

Sözleşmeli Personeller ile ilgili olarak Sayın Başbakanın talimatı üzerine Kamuda görev yapan bir kısım sözleşmelilerin daha önce kadroya geçirildiğini ve hali hazırda da kamuda görev yapan bütün sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesi için ise yeni bir çalışmanın yapıldığını belirten ETYEMEZ, kamuda ki birçok kurumda çeşitli adlar altında sözleşmeli çalışanların olduğunu bu nedenle çalışmanın zaman alacağını ve bu çalışmanın da devam ettiğini, Toplu Sözleşme Yasasının Çarşamba günü sendikalarla alt komisyonda yeniden görüşüleceğini görüşmenin sonucuna göre yasanın yeni şeklinin belli olacağını, bu aşamadan sonra ise Toplu Sözleşme Görüşmelerinin başlayacağını,posta dağıtıcılarının yıpranma hakkı ile ilgili olarak ise sendikamız tarafından yapılacak olan çalışmaya , bakanlık olarak destek vereceklerini belirtti.

 

TRT Görev Yapan Sözleşmeli Dostlar ve PTT’ de Görev Yapan Dostlar;

 

Birlik Haber Sen olarak bizler sizlerin kadroya geçebilmeniz ve Posta Dağıtıcılarının yıpranma hakkını alabilmek için çalmadık kapı bırakmamaya kararlıyız burada sizlere düşen şey ise yaptığımız veyapacağımız çalışmalara destek vermektir. Bu süreçte her tür programımıza sizleri dahil edeceğiz.

 

Hepinizi sabırlı olmaya davet ediyoruz biz sizlerin problemini çözmek için çalışıyoruz bundan sonrada çalışmalarımız devam edecek.

 

Değerli dostlar sizlere yaptığınız çalışmalarda başarılar diler saygılar sunarız.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR