BYEGM KURUMSAL ANALİZ ÇALIŞTAYI

01.08.2015 20:31

BYEGM KURUMSAL ANALİZ ÇALIŞTAYI

BYEGM KURUMSAL ANALİZ ÇALIŞTAYI YAPILDI

Sendikamızın Hizmet kolunda bulunan ve yetkili sendika olduğumuz  Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ nde 01/10/2012 tarihinde Kurumsal Analiz Çalıştayı yapıldı.

 

Genel Müdürlük çalışmalarında etkinlik ve verimliliğin artırılması, kurumsal işleyişin yeni yöntemler kullanılarak geliştirilmesi konularında katılımcıların proje görüş ve önerileri doğrultusunda önümüzdeki dönemde Genel Müdürlüğün izleyeceği yol belirlenmeye çalışıldı.

 

Sendikamızı temsilen çalıştaya katılan Genel Mali Sekreterimiz Ömer BUDAK; ülkemizin içerisinde bulunduğu kriz dönemlerinde, yurt içi ve yurt dışında ülkemiz ve manevi değerlerimiz üzerine yapılan saldırılara karşı 650.000 üye sayısı ile Genelde Memur Sen Konfederasyonu ve 13.000 üyesi ile özelde Birlik Haber Sen olarak yurt içi ve yurt dışında ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda beraber çalışma ve iş birliği önerilerinde bulundu.

 

Ayrıca kurumda çalışan personellerle ilgili olarak da hazırladığımız görüş ve önerilerimizi yazılı olarak Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ ne sunulmak üzere ilgili birimlere teslim edildi.

 

Bu doğrultuda görmeye pek alışık olmadığımız bu tür organizasyonları düzenleyen başta Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Sayın Murat KARAKAYA olmak üzere tüm yöneticileri ve kurum çalışanlarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR