Bursa Ziyaretiyle Çalışmalara Devam

16.05.2022 12:02

Bursa Ziyaretiyle Çalışmalara Devam

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin teşkilat çalışmaları kapsamında Bursa’yı ziyaret ettiler. Bursa Şube Başkanı Sabrı Uğur ve Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve değerlendirmelerde bulundular.

Ziyaretler sırasında Bursa Başmüdürlüğü ve ihtisas birimleri, Bursa PDM ve PİM, İnegöl PDM ve PTT Merkezi, Beşevler, Gemlik, Hürriyet, Mudanya, Ertuğrulgazi, Gürsu, Kestel, Millet, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Yıldırım PDM, Gençosman, Ulucami PTT Müdürlüklerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, üyeleri ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışanların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Birlik Haber-Sen Yönetimi, yaşananların çözümüne ilişkin verilen mücadeleleri anlattılar.

Gün sonunda işyeri temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştiren heyet, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından bahsetti. Önceki dönemlerde Toplu Sözleşme süreçlerinde üretilen 258 kazanımın, bu Toplu Sözleşmede 92 yeni kazanımla 350’ye ulaştığının altını çizen Genel Başkan Budak, 87 kazanımda da ilave artışlar olduğunu ifade etti. Ek zam sürecine ve son zamlarla elde edilen kazanım ivmesine dikkat çeken Ömer Budak, elde edilen tüm kazanımları tek tek açıkladı.

Ayrıca Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül’ü makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, Bursa özelinde bir görüşme gerçekleştirdiler. Bursa’da görev yapmakta olan kamu görevlilerinin durumunu görüşen heyet, çalışma şartlarının geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular.