Burgaç, Sendikamızı Sakarya Üniversitesi Öğrencilerine Anlattı

13.03.2017 15:00

Burgaç, Sendikamızı Sakarya Üniversitesi Öğrencilerine Anlattı

Sendikamızı ziyaret eden Sakarya Üniversitesi  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 3.Sinif Öğrencileri Cafer Keten, Osman Emik, Furkan İlhan, Uğur Altuntaş, Emre Subaşı, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç ile görüşerek, sendikamızın faaliyet alanları, faaliyetleri,  işleyiş biçimi, sendikamızın iş sağlığı ve güvenliği için yaptığı faaliyetler ve uygulamalar hakkında bilgi aldılar.

Sendikamızın çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcımız Burgaç, sendikamızın Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda faaliyet gösterdiğini ve hizmet kolunda en fazla üyeyle genel yetkili sendika olduğunu belirtti. Kamu çalışanlarının temsili için mücadele verdiklerini aktaran Burgaç, milletin ve ülkemizin menfaatlerini de gözettiklerini dile getirdi.

Ülkemizde ve dünyada mazlumların yanında durmaya çalıştıklarını ifade eden Mevlüt Burgaç, Birlik Haber-Sen olarak sendikacılığa yeni bir anlam kattık. Mazlum ve mağdura kol kanat gerip, çalışan, üreten ve emek verenlerinde sosyal, ekonomik ve özlük haklarının savunuculuğunu yürütüyoruz.