Burgaç, Adana ve Mersin'de Hizmet Kolumuzdaki İşyeri Temsilcilerimizle Biraraya Geldi

03.01.2018 12:37

Burgaç, Adana ve Mersin'de Hizmet Kolumuzdaki İşyeri Temsilcilerimizle Biraraya Geldi

Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, Adana ve Mersin teşkilatlarımızı ziyaret ederek; hizmet kolumuzda bulunan PTT A.Ş.’ de görev yapan işyeri temsilcilerimizle biraraya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

İlk olarak Adana teşkilatımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Mevlüt Burgaç, Adana Şube Başkanımız Halit Ağca ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Adana’ da hizmet kolumuza bağlı iş yerlerini ziyaret ederek çalışanlarla görüş alışverişinde bulunan Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, çalışmalarının ardından Adana Şube Başkanlığımızın düzenlediği işyeri temsilcileri toplantısına katıldı.

Toplantıda sendikamızın çalışmaları hakkında bilgiler veren Burgaç, Birlik Haber-Sen’in her zaman haktan ve çalışandan yana olduğuna vurgu yaparak; 4. dönem Toplu Sözleşmede elde edilen kazanımlar hakkında bilgi verdi.

Adana’da ki çalışmalarını tamamlayan Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, Mersine geçerek Mersin Şube Başkanımız Musa Özmen ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek; çalışmaları hakkında bilgi aldı.

PTT A.Ş. Mersin Başmüdürü Mustafa Kaplan’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunan Genel Başkanımız Mevlüt Burgaç, Mersin Şubemizin düzenlediği işyeri temsilcileri toplantısına katılarak sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi.