Budak ve Karagöz, Karadeniz Bölgesinde Ziyaretlerde Bulundu

05.04.2018 12:10

Budak ve Karagöz, Karadeniz Bölgesinde Ziyaretlerde Bulundu

Birlik Haber-Sen heyeti, Samsun ve Ordu il ve ilçelerini ziyaret ettiler. Samsun Şube Başkanı Mustafa Toprak, Ordu İl Başkanı Ali Türkmen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Samsun Başmüdürlük Temsilcisi Ayhan Beyaz, Samsun Kadın Komisyonu Başkanı Yasemin Aydın ve Ordu Memur-Sen İl Başkanı İsmail Çelenk ile toplantılar yapan heyet, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular.

Ziyaret edilen illerde hizmet kolunda yer alan PTT A.Ş. çalışanlarını ve üyelerimizi ziyaret eden Başkanlarımız, kendilerine iletilen talepleri dinleyerek yanıtlama imkanı buldular. Birlik Haber-Sen’in misyonu ve amaçları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, sendika çalışmalarından ve geleceğe yönelik projelerden bahsetti.

Çalışmalar kapsamında; Samsun PTT A.Ş. Başmüdürü Rahmi Candan ve Ordu PTT A.Ş. Başmüdürü Şinasi Duman’ı makamlarında ziyaret eden heyet, çalışanlardan gelen talepleri ilettiler. Genel Yetkili Sendika olarak Birlik Haber-Sen’in başarıları konusunda aktarımlarda bulunan Başkanlarımız, Memur-Sen çatısı altındaki sendikalar olarak kamu görevlileri için verilen mücadelenin önemini vurguladılar. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdürler, başta Genel Başkan Budak olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.