Budak ve Burgaç’dan, Ege Ziyareti

15.04.2018 15:25

Budak ve Burgaç’dan, Ege Ziyareti

Çalışmalarda; Kütahya, Uşak ve İzmir illerini ziyaret eden Birlik Haber-Sen Heyeti, il başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantılar gerçekleştirdiler. İl başkanlarından çalışmaları hakkında bilgiler alan heyet, yönetmelikler üzerinde yapılan son değişiklikler konusunda bilgiler verdiler.

Teşkilat çalışmasında Başmüdürlük ve Merkez Müdürlükleri olmak üzere dağıtım merkezleri ve ilçelerde bulunan şubeleri de ziyaret eden Başkanlar, PTT A.Ş. çalışanları ile bir araya geldiler. Birlik Haber-Sen olarak çalışmalarından ve geleceğe yönelik projelerinden bahseden Genel Başkan Budak, kamu personelleri için verdikleri mücadelenin büyük olduğunun altını çizdi. Çalışanlardan gelen sorularını dinleyerek yanıtlayan Budak ve Burgaç, PTT A.Ş. personellerinden gelen talepleri kaydederek gerekli yerlere ileteceklerinin sözünü verdiler.

Çalışmalar sırasında; Kütahya, Uşak ve İzmir Başmüdür ve Merkez Müdürlerini de makamlarında ziyaret eden heyet, çalışanlardan gelen talepleri iletme imkanı buldu. Başmüdürler ve Merkez Müdürlerine sendikal çalışmalar hakkında bilgiler veren Budak, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’nin kamu çalışanları için önemini vurguladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdürler ve Merkez Müdürleri, Genel Başkan Budak ve Yönetim Kuruluna Üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.