Budak ve Beraberindeki Heyet Osmaniye’de Üyelerle Bir Araya Geldiler

12.01.2020 21:48

Budak ve Beraberindeki Heyet Osmaniye’de Üyelerle Bir Araya Geldiler

Birlik Haber-Sen Osmaniye İl Başkanı Sevilay Yargıcı Küçükçirkin ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin organize ettikleri kahvaltı programında çalışma hayatında yaşanan sıkıntı ve çözüm bekleyen konular, görüşülerek istişare edildi. Genel Başkan Ömer Budak, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Üyelerin sorunlarını dinleyerek, sorularını cevaplayan Genel Başkan Ömer Budak, konuşmasına başlamadan önce Osmaniye İl Başkanı Sevilay Yargıcı Küçükçirkin ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine böyle bir program organize ederek, üyelerle kendilerini buluşturdukları için teşekkür etti.

Genel Başkan Budak, yakın zamanda PTT A.Ş. ile yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı (KİK) ve Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) Toplantısında görüşülen maddeler hakkında bilgi vererek, değerlendirmelerde bulundu. Budak, Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş. çalışanları adına sürekli ve düzenli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, sendika olarak başta üyeleri olmak üzere, tüm hizmet kolunda görev yapan kamu görevlileri için canla başka çalıştıklarını söyledi. 

Programın açılış konuşmasını yapan Osmaniye İl Başkanı Sevilay Yargıcı Küçükçirkin, ise Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine ve üyelere katılımları için teşekkür etti. Osmaniye İl Yönetim Kurulu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Küçükçirkin, üyeleri için durmaksızın çalıştıklarını dile getirerek bu kutlu mücadelenin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Evren Akpınar’ da birer konuşma yaparak, bilgilendirmelerde bulunlar.

Programa katılan üyelerin sorularını yanıtlayan Birlik Haber – Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, PTT A.Ş’de yaşanan gelişmeler hakkında da istişarelere bulundular.

Gerçekleştirilen toplantı aile fotoğrafının ardından sona erdi.

Memur Sen Osmaniye İl Başkanı Kahraman’ a Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Evren Akpınar ve Adana Şube Başkanı Halit Ağca, Memur Sen Osmaniye İl Başkanı Mahmut Kahraman’ı İl Başkanlığı Binasında ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Memur – Sen’ in Osmaniye’ de yürüttükleri çalışmalar hakkında İl Başkanı Mahmut Kahraman’ dan bilgi alan Genel Başkan Budak, büyük Memur – Sen ailesinin bir ferdi olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek, Memur-Sen öncülüğünde Birlik Haber-Sen olarak kamu görevlileri için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Memur Sen Osmaniye İl Başkanı Mahmut Kahraman, ise Osmaniye’ de Memur-Sen camiası olarak birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyleyerek, yapılacak işleri ve atılacak adımları istişare ederek yaptıklarını dile getirdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR