BUDAK VE BEKAR’ DAN TRT İZMİR MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

30.01.2016 14:10

BUDAK VE BEKAR’ DAN TRT İZMİR MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, Disiplin Kurulu Başkanımız Abdurrahman Tanrıverdi, Manisa Şube Başkanımız Temel Çildaş ve Aydın İl Başkanımız Eşref Güzel, TRT İzmir Müdürü Mevlüt Şahbaz’ı ve çalışanlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Genel Başkanımız ve beraberindeki heyet ilk olarak, TRT İzmir Müdürü Mevlüt Şahbaz’ı makamında ziyaret ettiler. Sendikamız hakkında Müdürü Şahbaz’a bilgi veren Genel Başkanımız Budak, sendika olarak Toplu Sözleşmede, Kamu Personel Danışma Kurulunda ve Kurum İdari Kurulunda elde ettiği kazanımların, çalışanların yüzünü güldürdüğünü belirtti. Budak, Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in ücret sendikacılığının yanında, ümmetten ve milletten yana sendikacılıkta yaptıklarını belirtti.

İzmir Müdürü Mevlüt Şahbaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip betiğini, elde edilen kazanımların ise bütün kamu görevlilerini mutlu ettiği gibi kendisinide memnun ettiğini söyledi.

Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet daha sonra TRT İzmir Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler. TRT çalışanlarının talep ve sıkıntılarını not eden heyet, gerekli yerlere ileteceklerini belirttiler.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Disiplin Kurulu Başkanımız Abdurrahman Tanrıverdi, Manisa Şube Başkanımız Temel Çildaş ve Aydın İl Başkanımız Eşref Güzel’e sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR