Budak, TRT Kent Radyosunda Sendikamızın Çalışmalarını Anlattı

03.01.2017 16:10

Budak, TRT Kent Radyosunda Sendikamızın Çalışmalarını Anlattı

Genel Başkanımız Ömer Budak, TRT Ankara Kent Rodyosu’ nda Esra Ömeroğlu’ nun sunduğu Ankara’nın İçinden programına konuk olarak, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi vererek, sendikal kazanımlarınızı sıraladı.

İstanbul Ortaköy’de yaşanan hain terör saldırısını, Kayseri’de askerlerimize yönelik yapılan ve dünyanın birçok yerinde yaşanan terör saldırılarını lanetleyen Genel Başkan Budak, şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken yaralılarımıza, gazilerimize acil şifalar diledi.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Budak, Birlik Haber-Sen olarak toplu sözleşme masasından zaferle kalktıklarını vurguladı. Genel Başkan Ömer Budak, toplu sözleşmede en kazançlı hizmet kolu olduklarını belirterek, kazanımlarının hizmet kolundaki kamu görevlilerini mutlu ettiğini belirtti.

Sendika olarak hizmet kolundaki kamu görevlilerinin sesi olmaya çalıştıklarını dile getiren Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak çalışanlarla işveren arasında bir köprü görevi gördüklerini söyledi. Budak, bütün ülke genelinde teşkilatlandıklarını belirterek, il il gezdiklerini ve buradaki üyelerin sıkıntı, taleplerini dinleyerek rapor haline getirdiklerini söyledi. Oluşturdukları raporları gerekli birimlere ulaştırdıklarını söyleyen Budak, sıkıntıların ve taleplerin çözümü konusunda hukuksal, bürokratik ve siyaset yollarını izleyerek çözüme ulaştıklarını kaydetti.