Budak: Tekliflerimiz, Hizmet Kolu Çalışanlarımızın Mağduriyetlerinin Giderilmesini İstedikleri Talepleridir

06.08.2017 12:32

Budak: Tekliflerimiz, Hizmet Kolu Çalışanlarımızın Mağduriyetlerinin Giderilmesini İstedikleri Talepleridir

Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda komisyon çalışmalarının ilk toplantısı Devlet Personel Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz, Cengiz Bekar, Cüneyt Özban, Muzaffer Boskurt, Memur-Sen Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Danışmanı Hüseyin Rahmi Akyüz ve Avukat Mustafa Demirel katıldı.

Komisyon çalışmalarına Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da katıldı. Yalçın, Genel Başkanımız Ömer Budak ile istişarelerde bulunarak, görüşmeler hakkında bilgi aldı.

Budak: Gecesini Gündüzüne Katarak Hizmet Üreten Çalışanların Alın Terini İçin Buradayız

Toplantıda konuşan Birlik Haber-Sen Genel Başkanımız Ömer Budak, “Bizler yağmur çamur, kar-kış; soğuk sıcak demeden postalarımızı bizleri ulaştıran dağıtıcılar için; Savaş, kargaşa, afet, gece gündüz demeden bizleri dünyadan haberdar eden muhabirler, kameramanlar ve bizlere haber ve çeşitli bilgi sunan bütün televizyon ekibi için; Dünyayla bağlarımızı kuran ve bizleri dünyaya anlatan Basın Yayın ve Enformasyon çalışanlarının talepleri için; bütün iletişim ağlarının hizmetini sunan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kuru çalışanları için; televizyonlarda toplumsal değerlerimizi gözeten RTÜK çalışanlarının talepleri için buradayız. Kısacası hayatımızın her aşamasında olan bizlere teknolojik ve haberleşme nimetleri sunan Basın Yayın ve İletişim Hizmet kolunda gecelerini gündüzüne katarak hizmet üreten alın teri döken çalışanlar için buradayız. Masaya getirdiğimiz her talep sahada ki mağduriyetin buraya yansımasıdır.” şeklinde konuştu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR