BİRLİK HABER-SEN'İ ARTIK CEBİNİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

24.11.2015 15:50

BİRLİK HABER-SEN'İ ARTIK CEBİNİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Küreselleşerek global bir köy haline gelen dünyada, artık her şeye ulaşmak mümkün. Yaşanan teknolojik gelişmeler sonucunda günümüzde hemen hemen her şeye bir dokunuşla ulaşılabiliniyor. Bu açıdan Birlik Haber Sen olarak her geçen gün değişen şartlara ayak uydurmayı her daim başardık. Birlik Haber-Sen'i artık bir dokunuşla cebinizden takip edebileceksiniz.

Dünyaya açılan resmi sitemiz ''www.birlikhabersen.org.tr'' deki bütün gelişmeleri mobil uygulamamız sayesinde takip edebileceksiniz.

Android kullanıcıları, telefonlarının “Play Store” sekmesine girerek arama çubuğuna Birlik Haber-Sen yazın. Önünüze gelen Birlik Haber-Sen uygulamasına “Yükle”; daha sonrada “Kabul Et” diyerek, programı telefonunuza indirebilirsiniz.

Android kullananlar için mobil uygulamamızı indirme işlemi resimlerle aşama aşama anlatılmıştır:

              

      1                                                 2                                    3                                     4   

        

          5                                            6

Iphone kullanıcıları,  telefonlarının “App Store” sekmesine girerek arama çubuğuna Birlik Haber-Sen yazın. Önünüze gelen Birlik Haber-Sen uygulamasına “indir” deyiniz. Applle kullanıcı adresinize “Appelle şifrenizi” giriniz. “Birlik Haber-Sen, size bildirim göndermek istiyor” sorusuna “Tamam” deyiniz. Son olarak da App Store’den çıkarak telefonunuza inen uygulamayı normal olarak kullana bilirsiniz.

Iphone kullananlar için mobil uygulamamızı indirme işlemi resimlerle aşama aşama anlatılmıştır:

      

                   1                                               2                                                 3

 

      

                   4                                                   5                                               6

     

                  7                                                    8