Birlik Haber-Sen’den RTÜK Başkanı Şahin’e Ziyaret

06.09.2021 18:03

Birlik Haber-Sen’den RTÜK Başkanı Şahin’e Ziyaret

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar ve RTÜK Temsilcisi Cemal Sonunur Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret ettiler.  RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in her zaman kurum çalışanlarının yanında olduğunu ve yardımını hiçbir zaman esirgemediğini ifade eden Genel Başkan Ömer Budak, verdikleri destek ve yaklaşımları için kendilerine teşekkür etti. Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolu çalışanları adına verilen mücadelede özverili yaklaşımlarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Genel Başkan Budak, RTÜK Başkanı Şahin’in çalışanlar ve kurum adına çok değerli olduğunun altını çizdi.

Son zamanlarda hem RTÜK çalışanları hem de RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin üzerinden olumsuz algı oluşturulmaya çalışanları hayretle izlediklerini dile getiren Genel Başkan Ömer Budak, bunun bariz bir oyundan ibaret olduğunu ve kimsenin de bu oyuna gelmediğini vurguladı. Birlik Haber-Sen olarak dün olduğu gibi bugün de RTÜK çalışanları ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in çalışmalarını taktir ettiğini aktaran Budak, her zaman yanlarında ve destekçileri olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, nazik ziyaretleri için Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR