BİRLİK HABER-SEN’DEN MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU’ NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

04.01.2016 19:03

BİRLİK HABER-SEN’DEN MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU’ NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bakan Yardımcısı Yavilioğlu’nu makamında Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcımız Cüneyt Özban, ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in, Basın, Yayın ve İletişim Hizmet kolunda PTT A.Ş., TRT, RTÜK, BTK, BYEGM çalışanlarının sosyal, özlük ve ekonomik haklarını savunucusu olduklarını söyledi. Sendikamızın hizmet kolumuzda genel yetkili sendika olduğuna dikkat çeken Budak, Birlik Haber-Sen, olarak her zaman milletten ve adaletten yana olduklarını belirterek, milletin ve ülkenin huzuru için çalıştıklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’nu, Ömer Budak ile hemşehri olduklarına dikkat çekerek, Memur-Sen’in ve Birlik Haber-Sen’in yürüttüğü çalışmaların milletin huzurundan yana olduğunu söyledi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Ömer Budak, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu’na üzerinde Besmele İşlemeli kalem hediye etti.