Birlik Haber-Sen’den Karabük Ziyareti

17.02.2021 18:46

Birlik Haber-Sen’den Karabük Ziyareti

Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman, Karabük İl Başkanı Hüseyin Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karabük’te çalışanların durumu ve çalışma standartları hakkında bilgiler alan Birlik Haber-Sen Heyeti, yürütülmesi gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Başmüdürlük ve Safranbolu Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanların taleplerini dinledi. PTT A.Ş. personellerinden gelen soruları yanıtlayan heyet, çalışmalarından ve geleceğe yönelik projelerinden bahsettiler. Yaşanılan Pandemi sürecinde çalışanların göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı takdir eden Budak, PTT A.Ş.’nin ve personelinin ülkede yaşanan her olağanüstü olayın atlatılmasında emeğinin ve alın terinin olduğunu altını çizdi.

Ziyaretleri sırasında Birlik Haber-Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karagöz, Karabük PTT A.Ş. Başmüdürü Şükrü Elmas ve Safranbolu Merkez Müdürü Mustafa Kemal Benlioğlu’nu makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti istişarelerde bulundu.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR