Birlik Haber-Sen’den İstanbul’da Yoğun Mesai

16.05.2022 11:33

Birlik Haber-Sen’den İstanbul’da Yoğun Mesai

İstanbul 2 Nolu Şube Başkanım Fatih Üce, 3 Nolu Şube Başkanım Halil İbrahim Derim, 15 Nolu Şube Başkanım Ercan Gökal ve Şube Yönetimleri ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Şubelerin çalışma standartları üzerine değerlendirmeler yapılan görüşmelerde, yeni politikalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretler kapsamında Başmüdürlük, ihtisas birimlerini, Maltepe DTM, Ataşehir PTT ve Acıbadem 150.yıl Yerleşkesinde, Bahçelievler Yerleşkesi, Sirkeci Cağaloğlu PTT, Başakşehir PDM, Başakşehir KDM, Küçükçekmece PDM, Avcılar PDM, Avcılar PTT, Sirkeci PTT, Esenyurt PTT, Ümraniye PDM, Ümraniye PTT, Dudullu PTT, Sancaktepe PDM ve Sancaktepe KDM, Yunus Yerleşkesinde Kartal ve Pendik PDM ziyaret edildi. Ziyaretlerde hizmet kolu çalışanları ile bir araya gelen Ömer Budak ve Cengiz Şişman, çalışanların sorun ve sıkıntılarını dilediler. Personelden gelen soruları da itinayla yanıtlayan Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, sendikacılık tarihinde elde edilmemiş kazanımlara imza attıklarını hatırlatarak bu kazanımları anlattılar. 7 günde bir çok insana temas eden Ömer Budak ve Cengiz Şişman, haftanın sonunda 70 üyelikle önemli bir başarıya da imza atmış oldular.

Ziyaretler sırasında birer gün arayla yapılan Acıbadem 150.yıl Yerleşkesinde ve Bahçelievler Yerleşkesinde “Dağıtım Müdürleri İstişare Toplantısı”na katılan Birlik Haber-Sen heyeti, kurum müdürlerine hitap ettiler. Çalışanların talep ve beklentilerini aktaran Ömer Budak, PTT A.Ş. müdürlerinin sorunlarına da değindiler ve çözümü noktasında çalışmalarını anlattılar.

Ayrıca İstanbul PTT Bölge Başmüdürü Selahattin Ekinci’yi makamında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, çalışanların sorunlarını ve beklentilerini aktardılar. İstanbul’da görev yapmakta olan hizmet kolu çalışanlarının sosyal haklarının geliştirilmesi yönünde fikir alışverişi yapan heyet, izlenmesi gereken sistemler üzerine istişarelerde bulundular.