BİRLİK HABER-SEN’DEN CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SAMANCI’YA ZİYARET

04.05.2016 14:32

BİRLİK HABER-SEN’DEN CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI SAMANCI’YA ZİYARET

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Cüneyt Özban ve Muzaffer Boskurt, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Sendikamızın Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olduğunu belirterek, PTT A.Ş. , TRT, RTÜK, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda görev yapan kamu görevlilerinin haklarını savunduklarını söyledi.

Toplu Sözleşmede kamu görevlilerinin yüzünü güldüren kazanımlar elde ettiklerini ifade eden Budak, Birlik Haber-Sen’in her geçen gün üye sayısının artığını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülay Samancı ise yeni Anayasa çalışmaları hakkında bilgi vererek, yeni Anayasanın oluşturulması sürecinde Memur-Sen’in çalışmalarını bildiklerini ve bu çalışmaların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Üzerinde çalışılan yeni anayasanın bütün herkesi kucaklayacağına dikkat çeken Samancı, yapılacak anayasanın Türkiye’nin önündeki bütün engelleri kaldıracağını dile getirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmenin milletimiz ve sendikamız adına hayırlı olmasını dileriz.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR