Birlik Haber-Sen’den Büro Memur-Sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

05.01.2017 11:07

Birlik Haber-Sen’den Büro Memur-Sen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ve Genel Başkan Yardımcılarına yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar dilediler.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcıları, Büro Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Genel Başkan Vekili Ahmet Sefa Özşahin, Genel Başkan Yardımcıları Metin Yılancı, Bekir Turhan, Yıldırım Akbaba, Turan Çetinkaya ve Feyim Bingöl’le bir araya geldi. Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Budak, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yanbaz ve genel başkan yardımcılarına görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Ömer Budak, “Memur-Sen ve bağlı sendikalar olarak kamu görevlilerimiz, ülkemiz ve milletimiz için çalışıyoruz. Büro Memur-Sen’in yeni yönetimle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Başkan Vecdi Yanbaz, Birlik Haber-Sen heyetine teşekkür etti. Yanbaz, “Memur-Sen olarak büyük bir aileyiz. Bu aile, her zaman mazlumun yanında zalimin karşısındadır. Kamu görevlilerimize ve milletimize hizmeti Hak’ka hizmet olarak görüyoruz. Bu nedenle kamu görevlilerimiz ve milletimiz için durmadan, yorulmadan, bıkmadan çalışacağız” diye konuştu.