Birlik Haber-Sen’den Antalya ve Denizli Ziyareti

01.03.2021 09:04

Birlik Haber-Sen’den Antalya ve Denizli Ziyareti

Bölgesel Başkanlar Kurulu Toplantısı sonrası Denizli’de çalışmalarını sürdüren Birlik Haber-Sen heyeti, Başmüdürlük ve ihtisas birimlerinin ziyaret etti. PTT A.Ş. çalışanları ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya gelen heyet, çalışanlara Birlik Haber-Sen olarak yürütülen projelerden bahsetti. Ziyaretleri sırasında Denizli Başmüdürü Kadir Tomrukçu’yu makamında ziyaret eden heyet, çalışanlardan gelen talepleri kendilerine aktardılar.

Denizli ziyaretleri sırasında Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, çalışma hayatı üzerine istişarelerde bulundular. Birlik Haber-Sen olarak sendikal çalışmalarından ve kamu çalışanlarının sorunlarından bahseden Genel Başkan Budak, çözümü konusunda yürütülen projeleri aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Genel Başkan Budak nezdinde tüm Birlik Haber-Sen’e teşekkür etti.

Denizli ziyaretlerinin ardından Antalya’ya geçen Birlik Haber-Sen heyeti, buralarda çalışmalarına devam etti. Başta Antalya Güllük PTT Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Birlik Haber-Sen heyeti, bir çalışanın usulsüzlük sonrası yaşanan olaylar üzerine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Konu üzerine değerlendirmede bulunan Genel Başkan Ömer Budak; “Bir kişinin yaptığı usulsüzlük sonucu bütün bir merkezde emek verip çalışan arkadaşlarımız maalesef zan altında kalmıştır. Birlik Haber-Sen olarak Antalya Güllük PTT Merkez Müdürlüğünde hakkıyla çalışan arkadaşlarımızın yanlarında ve destekçileriyiz; kendilerini yalnız bırakmama adına desteklerimizi devam ettireceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Antalya’da Başmüdürlük, ihtisas birimleri, Kepez Posta Dağıtım Merkezi Müdürlüğü, Yeşilırmak PTT Merkez Müdürlüğüne ziyaretlerde gerçekleştirildi. PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, birebir aktarımlarda bulunarak çalışmaları değerlendirdiler. Gelen beklenti ve talepleri dinleyen heyet, gerekli yerlere ileteceğinin bilgisini verdiler.

Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya ve PTT A.Ş. Antalya Başmüdürü Hasan Ali Yazıcıoğlu’nu ziyaret eden Genel Başkan Ömer Budak ve beraberindeki heyet, Antalya’da yürütülen çalışmaları ve kamu çalışanlarının sorunlarını değerlendirdiler.

Gün sonunda gerçekleştirilen Antalya Temsilciler Toplantısı ile program tamamlandı. Antalya’da işyeri Temsilcileri ile bir araya gelen Genel Başkan Budak, faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Son zamanda elde edilen kazanımlar ve davalar üzerine istişarelerde bulunan heyet, Birlik Haber-Sen olarak hak mücadelesinin durmaksızın devam edeceğinin altını çizdiler.