Birlik Haber-Sen Yönetimi İstanbul’da Hizmet Kolu Çalışanlarını Ziyaret Etti

17.11.2021 09:44

Birlik Haber-Sen Yönetimi İstanbul’da Hizmet Kolu Çalışanlarını Ziyaret Etti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Evren Akpınar Recep Dağtekin, Selçuk Erdem ve Cengiz Şişman İstanbul’da çalışmalar gerçekleştirdiler. Şube Başkanları Ercan Gökal, Fatih Üce ve Halil İbrahim Derim ile bir araya gelen heyet çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve istişarelerde bulundular.

İstanbul PTT Bölge Başmüdürlüğü, Fatih Dağıtım Merkez Müdürlüğü, Bayrampaşa Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü, Sarıyer Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü, Boğaz Dağıtım Merkez Müdürlüğü, Bahçelievler Posta ve Kargo Dağıtım Merkez Müdürlüğü, Sultanbeyli Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü, Bahçelievler PTT Merkez Müdürlüğü, Zeytinburnu PTT Merkez Müdürlüğü, Sultangazi PTT Merkez Müdürlüğü ve daha birçok noktada ziyaretler gerçekleştiren heyet, PTT A.Ş. çalışanları ile bir araya geldiler.

Hizmet kolu çalışanlarına Birlik Haber-Sen’in çalışmalarından bahseden Birlik Haber-Sen Yönetimi, Toplu Sözleşme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Elde edilen kazanımları ayrıntıları ile açıklayan heyet, çalışanlardan gelen soruları da yanıtlama imkanı buldular.