Birlik Haber-Sen TRT Şube’den İftar Programı

08.06.2018 13:46

Birlik Haber-Sen TRT Şube’den İftar Programı

TRT’de düzenlenen İftar programına Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra; TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun ve Daire Başkanları da katıldı. Birlik Haber-Sen Şube Başkanları, iş yeri temsilcilerinin de bulunduğu programda TRT’den çok sayıda misafir yer aldı.

TRT çalışanlarına yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Genel Başkan Budak; “Biz Birlik Haber-Sen olarak sizlerin mali özlük ve sosyal haklarını korumak için sürekli çalışmalar yürütmekteyiz. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak dünyanın neresinde bir mazlum ve neresinde bir mazlum varsa bizler her zaman o insanlarımızın yanında olduk.” dedi.

Budak: “İstikrarın devamından yanayız.”

Yaklaşan seçim sürecini hakkında değerlendirmelerde bulunan Budak; “Seçim sürecinin vatana millete hayırlar getirmesini diliyorum. Bu zamana kadar ülkemize kazandırılan değerlerin sayılmakla mümkün olmadığının farkındayız. Şu an dünyanın birçok noktasında çalışmalar yapan mihraklar uzun süredir ülkemizde de faaliyetler gösteriyorlar. Ne kadar kumpaslar kurulsa, projeler hazırlansa da ülkemiz hem ekonomik anlamda hem de siyasi anlamda büyümeye ve güçlenmeye devam etmektedir. Bizler Birlik Haber-Sen olarak da Memur-Sen olarak da istikrarın devamından yanayız ve bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. Yaklaşmakta olan Mübarek Kadir Gecesini kutlayan Genel Başkan Budak, herkesin hayırlı bayramlar geçirmesini temenni etti.

Konuşmasında misafirlerin Ramazan ayını kutlayan ve hayır duasında bulunan TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Urgun; “Ramazan’ın son 10 gününe girmiş bulunmaktayız. Bizleri böyle mübarek bir günde, böyle mübarek bir sofrada bir araya getiren Birlik Haber-Sen yönetimine teşekkür ediyorum.  TRT siz çalışanlarımızın katkısıyla çok iyi yerlere geldi.  Daha iyi yerlere gelebilmek içinde elimizden gelen gayreti göstereceğimize inanıyorum. Bu süreç içerisinde bizler kurum ve yönetim olarak birbirimize gereken desteği göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içinde çok daha güzel işler gerçekleştireceğimizden hiç şüphem yoktur.” dedi. Urgun, personelin Ramazan Bayramı’nı da kutlamadı.

Programda açılış konuşmasını yapan Birlik Haber-Sen TRT Şube Başkanı Fatih Adem Gençbay, kurum çalışanlar arasında her zaman bir köprü vazifesi gördüklerini ve görmeye devam edeceklerini ifade etti. Gençbay: “Personelimiz için daha iyi şartların mevcut olduğu çalışma ortamları hayal ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın haklı taleplerini her zaman önemsiyoruz ve bu taleplerin sıkı takipçisi oluyoruz. Kabul gören taleplerimiz ve elde ettiğimiz kazanımlarımız bizlere daha fazla çalışma azmi veriyor.” dedi. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür eden Gençbay, Ramazan bayramını kutlamayı da ihmal etmedi.