Birlik Haber-Sen Trakya Bölgesi’nde Teşkilat Çalışmalarına Devam Etti

11.10.2019 18:35

Birlik Haber-Sen Trakya Bölgesi’nde Teşkilat Çalışmalarına Devam Etti

Hafta boyunca yoğun şekilde teşkilat ziyaretlerini sürdüren Birlik Haber-Sen heyeti, gittikleri bölgelerde görüşmelerine devam etti. Ziyaretlerine haftanın son gününde Kırklareli’nde başlayan Genel Başkan Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem, Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman,  teşkilat mensupları ve hizmet kolu çalışanları ile bir araya geldiler.

Kırklareli İl Başkanı Yüksel Özdil, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kamu çalışanları ile görüşen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mutabakatsızlıkla biten 5. Toplu Sözleşme sürecine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Budak, çalışma hayatında yaşanan güncel sorunlardan ve çözüm önerilerimizden bahsetti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Erdem, Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman, Kırklareli ziyaretlerinin ardından Tekirdağ’a giderek İl Başkanı Efekan Taşkın ve Yönetimi ile birlikte çalışmalarına devam ettiler.

Tekirdağ’da Başmüdürlük ve merkez çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladılar. PTT A.Ş.’de son dönemde yapılan çalışmaları değerlendiren Birlik Haber-Sen Heyeti, ülkenin en köklü kurumlarından biri olan PTT A.Ş. ile personelin refahı için çalışmalarını durmaksızın sürdürdüklerini ifade ettiler.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Başkan Budak, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplu sözleşme sürecine de değinen Genel Başkan Budak, haksız sonuca şerh düştüklerinin altını çizdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR