Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmalarına Devam Ediyor

16.11.2020 11:19

Birlik Haber-Sen Teşkilat Çalışmalarına Devam Ediyor

Yoğun bir şekilde teşkilat çalışmalarını sürdüren Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman; Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis ve Van olmak üzere toplamda yedi şehir gezerek teşkilat üyeleriyle buluştular.

Çalışmalar sırasında; Şanlıurfa Şube Başkanı Midhat Özgültekin, Diyarbakır Şube Başkanı Ünal Tekin, Mardin İl Başkanı Sibel Karaboğa, Batman İl Başkanı İsmail Turgut, Siirt İl Başkanı Hüsamettin Elçi, Bitlis İl Başkanı Nafiz Karakuzu, Van İl Başkanı Şaban Hazan ve Yönetim Kurulları ile bir araya gelen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Dünyamızı ve ülkemizi etkileyen Pandemi sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunulan görüşmelerde başta hizmet kolumuz olmak üzere kamu çalışanlarına yansıyan etkileri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Pandemi süreci başta olmak üzere yürütülen çalışmaları ve projeleri masaya yatıran Birlik Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Recep Dağtekin ve Cengiz Şişman, bundan sonra izlenecek yol haritasına ilişkin teşkilat üyelerine bilgilendirmelerde bulundu. Birlik Haber-Sen olarak hizmet kolu çalışanlarının mali özlük haklarının geliştirilmesi adına aralıksız bir mücadelenin sürdüğünün altını çizen Birlik Haber-Sen heyeti, her koşula ve şarta rağmen çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.