Birlik Haber-Sen Samsun Teşkilatı Piknikte Bir Araya Geldi

30.10.2018 15:28

Birlik Haber-Sen Samsun Teşkilatı Piknikte Bir Araya Geldi

Birlik Haber-Sen Samsun’da düzenlenen piknik programına; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Vekili Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Bekar, Ahmet Karagöz ve Muzaffer Boskurt, Samsun Şube’ye bağlı il temsilciliklerinin başkanları, çok sayıda Birlik Haber-Sen üyesi ve davetli katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan Genel Başkan Ömer Budak, davetlilere Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında elde ettiği kazanımlar hakkında bilgiler verdi. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarına ve yürüttüğü projelere de değinen Genel Başkan Budak, hizmet kolu çalışanlarının hiç bir alanda mağduriyet yaşamamaları için gereken çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Programa katılan Birlik Haber-Sen üyelerinin ve PTT A.Ş. çalışanlarının sorularını yanıtlayan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Şube Seçimleri konusunda bilgilendirmelerde bulundular. Şube seçimlerinin Samsun Şubesine ve Birlik Haber-Sen camiasına hayırlı sonuçlar getirmesini dileyen Budak, etkinliği düzenleyen Samsun Şube yönetimine teşekkürlerini iletti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR