Birlik Haber-Sen Karabük İl Temsilciliği’nden “Geleneksel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı”

02.04.2018 11:43

Birlik Haber-Sen Karabük İl Temsilciliği’nden “Geleneksel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı”

Toplantıya; Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Birlik Haber-Sen Genel Başkanımız Ömer Budak, Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz, Kadın Komisyonu Başkanımız Fatma Safiye Yelken, Ak Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, Karabük PTT Başmüdürü Şükrü Elmas, Memur-Sen Karabük İl Temsilcisi Zeki Öz’ün yanı sıra çok sayıda sendika üyesi ve davetli katıldı.

Ülke ve Karabük gündeminin değerlendiren katılımcılar, samimi dakikalar geçirdiler. Toplantıda konuşma fırsatı bulan Genel Başkanımız Ömer Budak, ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiğinin altını çizen Budak, Suriye’de gerçekleşen zorlu savaşa rağmen ülkemizin dimdik ayakta olduğunu vurguladı. Birlik ve beraberlik duygularının giderek güçlendiği bir dönemde olduğumuzu da hatırlatan Budak, güven ve istikrar ortamının bozulmadan devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Çalışanların sorun ve taleplerinin de görüşüldüğü toplantıda, önemli aktarımlarda bulunuldu.

Toplantının sonunda etkinlikten duyulan memnuniyeti dile getiren katılımcılar, Birlik Haber-Sen İl Başkanımız Hüseyin Köroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR