Birlik Haber-Sen Hizmet Kolu Çalışanlarının Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

02.06.2017 16:47

Birlik Haber-Sen Hizmet Kolu Çalışanlarının Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

Hizmet kolu çalışanlarının sosyal, ekonomik ve özlük haklarının tek savunucusu olan Birlik Haber-Sen, sahadaki dinamizmiyle ve üyelerinin desteğiyle Ağustos ayında yapılacak 2018-2019 yıllarını kapsayacak olan toplu sözleşme masasına bütün gücüyle oturacak.

Birlik Haber-Sen olarak başlattığımız “Talebiniz Teklifimiz Olsun” kampanyamıza; Anket çalışmamızı da ekleyerek hizmet kolumuzun tamamının taleplerini Toplu sözleşme masasına yansıtacağız.

Yapacağımız anket çalışması ile Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolundaki çalışanların 2018-2019 Toplu Sözleşmeden beklentileri ve genel anlamıyla sendikamızdan talep, şikayet ve önerilerin araştırılması amaçlamaktayız. Anketimizde isim, soyisim kullanmanız zorunlu olmayıp, vermiş olduğunuz bilgiler Toplu Sözleşme’nin tarafları (siyaset ve bürokrasi) ile paylaşılacak ayrıca sendikal faaliyetlerimizin gözden geçirilmesinde kullanılacaktır.

Birlik Haber-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak, hep birlikte el ele vererek hizmet kolumuzdaki sıkıntıları, aksaklıkları ve eksiklikleri birlikte gidereceğimize inanıyoruz. Emeğimizin karşılığı olan ekmeğimizin, sosyal ve özlük haklarımızın artması için, doğruluk pazarında yalan satmaya çalışanların, yalanlarına ve hilelerine kulak asmadan sendikamıza üye olun. Unutmayalım ki güçlü sendika demek daha çok kazanım demektir.

Anketimize internet sitemizden, iş yeri temsilcilerimizden, il ve Şube başkanlarımızdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden anketimize katılımlarınız için teşekkür ederiz.

ANKETİMİZİ ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ