Birlik Haber-Sen Hatay Teşkilatı Piknikte Bir Araya Geldi

30.08.2018 20:09

Birlik Haber-Sen Hatay Teşkilatı Piknikte Bir Araya Geldi

Birlik Haber-Sen Hatay İl Başkanı Nihat Gezer ve Temsilcilik yönetiminin Antakya Tahtaköprü Yıldırım Mesire Alanı’nda düzenlediği piknik programına; Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Muzaffer Boskurt, Kadın Komisyonu Başkanı Fatma Safiye Ergin, PTT A.Ş. Hatay Başmüdürü Abdullah Yüksel, Memur-Sen Hatay İl Temsilcisi Hasan Orhan, Birlik Haber-Sen Adana Şube Başkanı Halit Ağca, Mersin İl Başkanı Musa Özmen, Memur-Sen’e bağlı sendikaların il başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan Genel Başkan Ömer Budak, davetlilere Genel Yetkili Sendika Birlik Haber-Sen olarak Toplu Sözleşmede, Kurum İdari Kurulu ve Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantılarında elde ettiği kazanımlar hakkında bilgiler verdi. Birlik Haber-Sen’in çalışmalarına ve yürüttüğü projelere de değinen Genel Başkan Budak, hizmet kolu çalışanlarının hiç bir alanda mağduriyet yaşamamaları için gereken çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Programa katılan Birlik Haber-Sen üyelerinin ve PTT A.Ş. çalışanlarının sorularını yanıtlayan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, gelen talepleri de toplayarak gereken çalışmaların yapılacağının altını çizdiler.

Programın açılış konuşmasını yapan Birlik Haber-Sen Hatay İl Başkanı Nihat Gezer, davete katıldıkları için misafirine teşekkür etti. Hatay İl Temsilciliği olarak illerinde görev yapan hizmet kolu çalışanları için azimle çalıştıklarını dile getiren Gezer, farklı aktivitelerle üyelerle bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtti.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR