Birlik Haber-Sen Güneydoğu’yu Karış Karış Gezdi

28.04.2018 15:53

Birlik Haber-Sen Güneydoğu’yu Karış Karış Gezdi

Çalışmalar kapsamında; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, G.Antep, Maraş, Mersin ve Osmaniye’yi ziyaret eden Birlik Haber-Sen Heyeti, PTT A.Ş. ve TRT çalışanları ile bir araya geldiler. Çalışlardan gelen soruları ve talepleri dinleyen Genel Başkan Vekili İnaltekin, iletilen soruları yanıtladı ve kendilerine ulaşan her talebin kurum için önem arz ettiğini vurguladı. Sendika çalışmaları hakkında da bilgiler veren heyet, yakın zamanda yapılması beklenen Kurum İdari Kurulu Toplantısı’nda üzerinde durulacak konuları sıraladı.

Çalışmalar kapsamında gidilen illerin, Başmüdürlerini ve Müdürlerini makamlarında ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, çalışanlardan gelen talepleri iletti. Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak yapılan çalışmalardan bahseden heyet, yürütülen çalışmaların kamu çalışanları için büyük önem taşıdığının altını çizdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başmüdürler ve Müdürler, Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretlerde; Şube Başkanları, İl Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşyeri Temsilcileri ile toplantılar yapan Birlik Haber-Sen Heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar ve tavsiyelerde bulundular.