Birlik Haber-Sen’ den, PTT A.Ş. Genel Müdürü Gülten’ e Hayırlı Olsun Ziyareti

10.01.2020 00:17

Birlik Haber-Sen’ den, PTT A.Ş. Genel Müdürü Gülten’ e Hayırlı Olsun Ziyareti

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, PTT A.Ş. Genel Müdürlüğüne atanan Hakan Gülten’ i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar dilediler.

Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında Genel Başkan Ömer Budak, PTT A.Ş., TRT, RTÜK, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun kendi hizmet kollarında olduğunu Söyledi. Genel Başkan Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak, Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda genel yetkili sendika olduğunu anımsatarak şunları söyledi:

“Birlik Haber-Sen olarak PTT’ de çalışan üyelerimizin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyoruz. PTT büyük bir kurum. Bünyesinde çok sayıda çalışanı barındırıyor. Ülkemizin en ücra köşelerine kadar PTT’ nin şubeleri, müdürlükleri ve çalışanları var. Bizimde bu şube ve müdürlüklerde sendikamızın temsilcileri bulunuyor. Temsilcilerimiz aracılığıyla sendika olarak kurum personeliyle iç içeyiz. Onların sevinçli günlerinde, üzüntülü günlerinde elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz.”

PTT A.Ş.’nin ülkemizin en köklü, en güzide kurumlarından biri olduğunu dile getiren Budak, Genel Müdür Hakan Gülten’e yeni görevinde başarılar dileyerek, PTT A.Ş. çalışanlarının sosyal, ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için el ele vererek çalışmak istediklerini belirtti. Genel Başkan Budak, Hakan Gülten’e PTT A.Ş.’ de yaşanan personel eksikliği ve iş yoğunluğu, taşeron olarak çalışanların kadro pozisyonları, kurumda yaşanan ileriye dönük belirsizlikten kaynaklanan sıkıntıları aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Hakan Gülten, ise Birlik Haber-Sen yönetimi ile uyum içinde çalışacaklarına inancının tam olduğunu belirterek bundan sonraki süreçte de Birlik Haber-Sen ile el ele verip çalışanların isteklerini karşılanması noktasında birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Genel Müdür Gülten, “Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen’in, Toplu Sözleşme masası ve Kamu Personeli Danışma Kurulu’ndaki çabasına bizzat şahit oluyoruz. Toplu Görüşmeden, Toplu Sözleşmeye geçişte Memur-Sen’in çabalarını biliyorum. Çalışanların mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasında, zamanla daha iyi kazanımlar elde edileceğine inanıyorum’’  dedi.

Budak, PTT A.Ş. Çalışanlarının Sıkıntı ve Taleplerini Genel Müdür Yardımcısı Yüksek Aktardı

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğüne atanan Hakan Gülten’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Evren Akpınar, daha sonra PTT A.Ş. İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumali Yüksek’i makamında ziyaret ettiler.

Birlik Haber-Sen olarak il il dolaştıklarını belirten Birlik Haber – Sen Genel Başkanı Budak, gittikleri her ilde PTT A.Ş. çalışanlarıyla yakın temas kurduklarını ve sıkıntılarını dinlediklerini vurgulayarak, çalışanlardan gelen talepleri rapor halinde Genel Müdür Yardımcısı Cumali Yüksek’e sunduklarını söyledi.

Çalışanların sıkıntı ve taleplerinin çözümü konusunda Genel Müdür Yardımcısı Yüksek ile istişare ettiklerini belirten Budak, çalışanların taleplerinin çözüme kavuşması için Birlik Haber – Sen olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu belirten Genel Müdür Yardımcısı Cumali Yüksek ise PTT A.Ş. olarak bütün personelinin mutluluğuna önem verdiklerini ifade ederek,  ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.