Birlik Haber-Sen Başkanları, Yalova Başmüdürlüğünün İftar Programına Katıldı

11.06.2018 11:23

Birlik Haber-Sen Başkanları, Yalova Başmüdürlüğünün İftar Programına Katıldı

Yalova Başmüdürlüğünün hazırlamış olduğu İftar programı; PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat, Yalova Başmüdürü Elif Tan, Bursa Başmüdürü Beytullah Baybunar, İstanbul Anadolu Yakası Başmüdürü Necati Yoldaş, Kocaeli Başmüdürü Adnan Sert, Sakarya Başmüdürü Yılmaz Demir, Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Bekar, Memur-Sen Yalova İl Temsilcisi Uğur Hakan Tan, Birlik Haber-Sen İstanbul Avrupa Yakası Şube Başkanları Cengiz Şişman ve Fatih Üce, Anadolu Yakası Şube Başkanı Halil İbrahim Derim, Bursa Şube Başkanı Sabri Uğur, Kocaeli Şube Başkanı Tacettin Mazlum, Sakarya İl Başkanı İhsan Yılmaz ve çok sayıda PTT A.Ş. çalışanı ve misafirin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programda açılış konuşmasını yapan Yalova Başmüdür Elif Tan; “Rahmet, bereket ve paylaşmayı içinde barındıran Ramazan ayında dostlarımızla aynı sofrada buluştuk. PTT A.Ş Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in destekleriyle başmüdürlüğümüz tarafından düzenlenen bu güzel iftar programında bizleri yalnız bırakmayan sevgili PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat başta olmak üzere, sevgili İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa başmüdür ve başmüdür yardımcılarımıza, değerli sendika temsilcilerine, ünitemizin değerli müdürleri ve Yalova’daki tüm çalışma arkadaşlarıma katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim.” dedi. Dostlarla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Tan; “Biz büyük bir aileyiz” diyerek, PTT A.Ş. ailesinin birlik ve beraberliğinin daim kalmasını temenni etti.

Dualarla ve ilahilerle devam eden programda davetlilere bir sürpriz de yapıldı. Yalova Başmüdürlüğünce hazırlanan tanıtım filminin ardından PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat adına PTT Kargo tarafından gönderisi Dron ile teslim edildi. Misafirlerin şaşkın bakışları arasında sahaya inen ve teslim edilen kargo büyük beğeni topladı. Sürpriz üzerine açıklamada bulunan Elif Tan, PTT A.Ş.’nin yüklendiği misyon gereğince teknolojik gelişmelere uygun, hızlı ve doğru çözümler sunan bir şirket haline geldiğini vurguladı. Tan: “Gelecekte dron ile teslimatın PTT Kargo’nun standart hizmetlerinden biri haline gelecektir. Bu çerçevede PTT olarak ilimizde dron ile ilk kargo teslimatı yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR