Bem-Bir-Sen’den Sendikamıza Ziyaret

10.10.2017 18:14

Bem-Bir-Sen’den Sendikamıza Ziyaret

Genel Başkanımızı makamında ziyaret eden Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Genel Başkanımız Budak ile sendikal konular başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundular. 

Genel Başkanımız Ömer Budak, Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Sıcak ve samimi karşılamasından dolayı Genel Başkanımız Ömer Budak’ a teşekkür eden Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Memur-Sen çatısı altında iki kardeş sendika olarak, başta kamu görevlilerinin ve vatanımız, milletimizin kalkınması için her zaman el ele vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Genel Başkanımız Ömer Budak’a Bem Bir-Sen olarak özel hazırladıkları Mehmet Akif Ersoy’un Sefahat eserini taktim etti.