Başkanlarımız, Zonguldak Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

31.03.2018 12:34

Başkanlarımız, Zonguldak Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

Zonguldak İl Başkanımız Muhammet Çatalçam, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selda Ünlü ve Orhan Yıldız ile bir araya gelen Başkanlarımız, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. İl Teşkilatımızla genel bir toplantı yapan Başkanlarımız, önemli konularda fikir alışverişlerinde bulundular.

Başkanlarımız; Zonguldak il ve ilçelerinde PTT A.Ş. Dağıtım Merkezlerini, PTT Merkez ve Başmüdürlük çalışanlarını sahada ziyaret eden ettiler. Çalışanlardan gelen soruları dinleyen ve yanıtlayan Başkanlarımız, sendika faaliyetlerimiz ve kazanımlarımız hakkında bilgiler verdiler. Ziyarette kendilerine iletilen sorun, sıkıntı ve talepleri kabul eden Başkanlarımız, gelen talep ve önerilerin hazırlanan raporlar ile gereken yerlere iletildiğini vurguladılar.

Ziyaretler kapsamında Zonguldak ili Başmüdürü Mehmet Meşeli ve Merkez Müdürü Mustafa Soylu’yu makamlarında ziyaret eden Başkanlarımız, çalışanların sorun ve taleplerini ilettiler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Başmüdür ve Merkez Müdürü, sendika yönetimimize çalışmalarında başarılar dilediler.