Başkanlarımız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan'ı Ziyaret Ettiler

17.08.2017 10:33

Başkanlarımız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan'ı Ziyaret Ettiler

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç, Cengiz Bekar, Ahmet Karagöz ve Cüneyt Özban Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, hizmet kolumuzdaki çalışanların sıkıntı ve taleplerini Bakan Arslan’a ileterek, çözümü konusunda destek istedi. Kamu görevlilerinin 2018-2019 yıllarını etkileyecek 4. dönem toplu sözleşme görüşmeleri hakkında da bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, tekliflerini saha çalışmaları ve yaptıkları anketler sonucu oluşturduklarını belirterek, bakanlığa sundukları tekliflerin çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini yansıttığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ise Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin, kamu görevlilerinin sosyal, özlük ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi için çalıştıklarını vurgulayarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Birlik Haber-Sen’in büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR