Başkanlarımız Sivas Teşkilatımızı Ziyaret Etti

24.11.2017 16:44

Başkanlarımız Sivas Teşkilatımızı Ziyaret Etti

İlk olarak Sivas İl Başkanımız Musa Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, İl Başkanımız Musa Yıldız’dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Sivas İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulundular.

Üyelerimizle bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, Üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini rapor haline getirerek PTT A.Ş. Sivas Başmüdürlüğüne ilettiler.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar ve Sivas İl Başkanımız Musa Yıldız, PTT A.Ş. Sivas Başmüdürlüğüne bağlı birim müdürlüklerini, Posta İşleme ve Dağıtım Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldiler.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, son olarak Memur-Sen Sivas İl Başkanlığını ziyaret ederek, Sivas'taki çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Sağlık-Sen Sivas İl Başkanı Efe Zileli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkanımız Ömer Budak’a bir plaket taktim etti.