Başkanlarımız PTT A.Ş. Daire Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

14.01.2017 14:44

Başkanlarımız PTT A.Ş. Daire Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç, Kadın Komisyonu Başkanımız Sadegül Alver Demir, Ankara 17 Nolu Şube Başkanımız Evren Akpınar, Şube Başkan Vekilimiz Cengiz Cantemur, PTT A.Ş. Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Fidan’ı, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Candan Şenyüz’ü, Satın Alma Daire Başkanı Aydın Asil’ı, Pazarlama Daire Başkanı Gökhan Tuncer’i, Pazarlama Daire Başkan Yardımcısı Seyf Ali Tunç’u ve  Pazarlama Daire Başkan Şube Müdürlüğüne asaleti verilen Hakan Yönden’ i ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Sendikamız hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Daire başkanlarına yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Genel Başkan Budak, “Birlik Haber-Sen teşkilatları hizmeti kendilerine görev bilmiş gönül erleri topluluğudur. Çalışanların bir araya gelerek oluşturdukları büyük bir ailedir. Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda son üç yıldır genel yetkili sendikayız. Bu kısa sürede büyük kazanımlara imza attık. Bu kazanımlarımızı kurumlarımızla yaptığımız istişareler ve uyumlu çalışmalar sonucunda gerçekleştirdik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Birlik Haber-Sen, PTT A.Ş. yöneticileriyle el ele vererek çalışanların sosyal, ekonomik ve özlük haklarının daha da iyileştirilmesi için mücadelesine devam edecektir” diye konuştu.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ın ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren daire başkanları ise PTT A.Ş.’ nin gelişmesinde, ilerlemesinde ve çalışanların huzurlu bir ortam bulması için Birlik Haber-Sen ile olan istişarelerinin kesintisiz süreceğini söylediler.

 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR