Başkanlarımız Manisa ve Uşak Teşkilatlarımızı Ziyaret Etti

03.12.2017 20:49

Başkanlarımız Manisa ve Uşak Teşkilatlarımızı Ziyaret Etti

İlk olarak Manisa teşkilatımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, Manisa Şube Başkanımız Temel Çildaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Başkanlarımızın Manisa ziyaretini Aydın İl Başkanımız Eşref Güzel de katıldı.

Genel Başkanımız Ömer Budak ve beraberindeki heyet hizmet kolumuza bağlı PTT A.Ş.’nin Manisa Başmüdürlüğünü, Birim Müdürlüklerini Şubeleri ve Merkezleri gezerek çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Çözümü konusunda istişarelerde bulundular.

Manisa’da ki çalışmalarını tamamlayan Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, Uşak’a geçerek çalışmalarını burada sürdürdüler.

Uşak İl Başkanımız Nihat Çörekçi’ den ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Çalışmaları hakkında bilgi alan Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Yardımcılarımız Mevlüt Burgaç ve Cengiz Bekar, Uşak PTT A.Ş. çalışanlarıyla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

Uşak’ da ki çalışanların taleplerini dinleyen Başkanlarımız, son olarak Uşak PTT A.Ş. Başmüdürü İsmail Ertaş’ı ziyaret ederek, çalışanların sıkıntı ve talepleri konusunda istişarelerde bulundular.