Başkanlarımız Manisa Valisi Güvençer’ i ve Hizmet Kolumuzdaki Çalışanları Ziyaret Ettiler

09.03.2017 23:18

Başkanlarımız Manisa Valisi Güvençer’ i ve Hizmet Kolumuzdaki Çalışanları Ziyaret Ettiler

"Memur-Sen' e Davet Tercih Evet" programı kapsamında Manisa’ya giden Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, il olarak Manisa Şubemizi ziyaret ederek, Şube Başkanımız Temel Çildaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Şube Başkanlığımızın Manisa Öğretmenevinde düzenlediği kahvaltıya katılan Genel Başkanımız Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Boskurt, burada PTT A.Ş. bürokratlarıyla ve sendikamızın işyeri temsilcileriyle biraraya gelerek istişarelerde bulundular.

Budak, PTT A.Ş. Manisa Başmüdürü Özlüyü Ziyaret Etti

PTT A.Ş. Manisa Başmüdürlük çalışanlarını ve birim müdürlüklerini ziyaret eden Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyet çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler. Çalışanların sıkıntı ve taleplerini not alan Genel Başkanımız Budak, PTT A.Ş. Manisa Başmüdürü Bilal Özlü’yü makamında ziyaret ederek, Özlü’ye iletti.

Özlü’ye sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Budak, Basın Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda ki çalışanların tek temsilcisi Birlik Haber-Sen olduğunu hatırlatarak, sendikamızın Toplu Sözleşmede, Kamu Personel Danışma Kurulunda ve Kurum İdari Kurulunda çalışanlar için önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başmüdürü Bilal Özlü, Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, bütün PTT A.Ş. çalışanlarının Birlik Haber-Sen’in kazanımlarından mutlu olduğunu söyledi.

Turgutlu Merkez Müdürlüğünü ve diğer PTT Merkez Müdürlüklerini ziyaret eden Genel Başkanımız Budak ve beraberindeki heyet, gittikleri merkezlerde çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, istişarelerde bulundular.

Vali Güvençer’ e Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş ile birlikte Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, bir süre Güvencer ile görüştüler.

Memur-Sen Manisa İl Başkanlığına ve Kardeş Sendikalara Ziyaret

Genel Başkanımız Ömer Budak, Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, Memur-Sen Manisa İl Başkanlığını ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların il başkanlarıyla bir araya gelerek, sendikal konularda görüş alışverişinde bulundu.