Başkanlarımız Etimesgut Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

03.10.2017 12:56

Başkanlarımız Etimesgut Teşkilatımızı Ziyaret Ettiler

Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, PTT A.Ş. Etimesgut Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek, işyeri temsilcimiz ve hizmet kolu çalışanlarımızla bir araya geldiler.

Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi vererek; sıkıntıların giderilmesi ve taleplerinin çözüme kavuşturulması için çalışacaklarını belirttiler.

Posta Dağıtım Merkez Müdürü Uçak’a Ziyaret

Çalışanlarla olan görüşmelerini tamamlayan Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, PTT A.Ş. Etimesgut Posta Dağıtım Merkez Müdürü Yüksel Uçak’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Uçak’ı makamında ziyaret eden Başkanlarımız, Müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi alarak; çalışanların sıkıntılarını aktardılar. Etimesgut Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü çalışanlarının talepleri konusunda da Uçak ile görüş alışverişinde bulunan Başkanlarımız, sıkıntıların ve taleplerin çözümü konusunda istişarelerde bulundular. 

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR