Başkanlarımız Çankırı Teşkilatımızı Ziyaret Etti

25.12.2017 10:02

Başkanlarımız Çankırı Teşkilatımızı Ziyaret Etti

İlk olarak Çankırı İl Başkanımız Bekir Akçakaya ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar, İl Başkanımız Bekir Akçakaya’dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Çankırı İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle istişarelerde bulundular.

Üyelerimizle bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Başkanlarımız, Üyelerimizin sıkıntı ve taleplerini rapor haline getirerek PTT A.Ş. Çankırı Başmüdürlüğü ve PTT A.Ş. Genel Müdürlüğüne ileteceklerini belirttiler.

Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar ve Çankırı İl Başkanımız Bekir Akçakaya, PTT A.Ş. Çankırı Başmüdürü Nuri Karaca’yı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Çankırı’da bulunan PTT A.Ş. çalışanlarının sıkıntılarını Başmüdür Karaca ile istişare eden Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamızın çalışmalarını anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren PTT A.Ş. Çankırı Başmüdürü Nuri Karaca, Birlik Haber-Sen’in PTT A.Ş. çalışanları için büyük emekler sarf ettiğini belirterek, Genel Başkan Ömer Budak ve Yönetim Kurulunu çalışmalarından dolayı tebrik etti.

PTT A.Ş. Çankırı Başmüdürlüğü birim müdürlükleri, Merkez Müdürlüğü, Çankırı Posta Toplama ve Dağıtım Merkez Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Başkanımız Ömer Budak, Genel Başkan Vekilimiz Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Bekar ve Çankırı İl Başkanımız Bekir Akçakaya,  çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundular.

Ziyaret ettikleri yerlerde sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen’in her zaman çalışandan yana olduğuna vurgu yaparak, Birlik Haber-Sen’in mücadelelerinin her zaman sonuç verdiğini, elde ettikleri kazanımların yüzleri güldürdüğünü söyledi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR