Başkanlarımız Başmüdürler Toplantısına Katıldı

20.05.2017 11:31

Başkanlarımız Başmüdürler Toplantısına Katıldı

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, başkanlığında toplanan PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları ve Başmüdürler toplantısına Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda faaliyet gösteren dernekler ve sendikalar içerisinde sadece Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, ve Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Burgaç özel davetli olarak katıldılar.

Genel Müdür Kenan Bozgeyik’ in nazik daveti için teşekkür eden Genel Başkanımız Budak, toplantıda görüşülen başlıklarla ilgili olarak şunları söyledi:

“PTT A. Ş. ' nin önümüzdeki dönem gerçekleştireceği projeler ve personel politikaları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Günün bizim açımızdan en güzel müjdesi 2500 daha personel alımı yapılacağı oldu. Hayırlı olur inşallah. Başta Genel Müdür Kenan BOZGEYİK bey olmak üzere tüm PTT AŞ Yönetimi ve Başmüdürlere Sendikamıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.”

Budak, PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in gerçekleştirmeyi planladığı projelerin hayata geçirilmesi halinde çalışanlar açısından faydalı olacağını inandıklarını ve Genel Yetkili Sendika olarak desteklediklerini söyledi.

Toplantı sonunda Genel Başkan Budak, Genel Müdür Kenan Bozgeyik ile ikili bir görüşme yaparak, çalışanların bazı taleplerini iletti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR