BAŞKANLARIMIZ BAŞMÜDÜRLER TOPLANTISINA KATILDI

06.05.2016 21:05

BAŞKANLARIMIZ BAŞMÜDÜRLER TOPLANTISINA KATILDI

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, başkanlığında toplanan PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları ve Başmüdürler toplantısına Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda faaliyet gösteren dernekler ve sendikalar içerisinde sadece Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz özel davetli olarak katıldılar.

Genel Müdür Kenan Bozgeyik’ in nazik daveti için teşekkür eden Genel Başkanımız Budak, toplantıda görüşülen başlıklarla ilgili olarak şunları söyledi:

“PTT A.Ş.’ nin yıllardır kanayan yarası olan personel eksikliğinin giderilmesi, yeni dönemde iş yükünün azalması, çalışma barışı ve huzurunun artması, PTT’ A.Ş.’nin karlılık düzeyinin yükseltilmesi gibi birçok madde görüşüldü ve bu konular üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.”

Budak, PTT A.Ş. Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in gerçekleştirmeyi planladığı projelerin hayata geçirilmesi halinde çalışanlar açısından faydalı olacağını inandıklarını ve Genel Yetkili Sendika olarak desteklediklerini söyledi.

Toplantı sonunda Genel Başkan Budak, Genel Müdür Kenan Bozgeyik ile ikili bir görüşme yaparak, çalışanların bazı taleplerini iletti.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR