Başkanlarımız Balıkesir’de İşyeri Temsilcilerimizle Biraraya Geldiler

11.03.2017 12:54

Başkanlarımız Balıkesir’de İşyeri Temsilcilerimizle Biraraya Geldiler

“Memur-Sen’e Davet, Tercih Evet” programı kapsamında Balıkesir’e giden Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt, hizmet kolumuza ağlı kurumları ziyaret ederek, işyeri temsilcilerimizle biraraya geldiler.

İşyeri temsilcilerimizle istişarede bulunan Genel Başkanımız Ömer Budak, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Birlik Haber-Sen olarak, ülkenin ve milletin yanında olduklarını vurgulayan Budak, Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak milletimizin bekası ve ülkemizin bütünlüğü için referandumda evet diyeceklerini söyledi.

Genel Yetkili Sendika olarak her zaman çalışanların yanında olduklarına dikkat çeken Budak, 2015 yılında yapılan 3. Dönem toplu sözleşmeden büyük kazanımlar elde ettiklerini hatırlatarak, 2017 yılında yapılacak olan ve 2018-2019 yıllarını kapsayacak olan toplu sözleşmede de çalışanların yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Genel Başkanımız Ömer Budak ve Genel Başkan Yardımcımız Muzaffer Boskurt ve beraberindeki heyet, daha sonra Balıkesir PTT A.Ş. Başmüdürlüğünü ziyaret ederek, birim müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanların sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR