Başımız Sağ Olsun

28.02.2020 13:41

Başımız Sağ Olsun

Suriye’nin kuzeyinde yer alan İdlib kentinin silahtan arındırılması ve çatışmaların durdurulması amacıyla üzerinde uzlaşılan Soçi Mutabakatı kapsamında, istikrarı ve güvenliği sağlamak üzere bölgede bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri, Rusya ve İran destekli katil Esed rejimi unsurlarınca 28 Şubat 2020 tarihinde alçak bir hava saldırısına maruz kalmıştır.

Bu alçak saldırıda 33 kahraman Mehmetçiğimiz şehadet mertebesine yükselmiş, 32 kahramanımız ise yaralanmıştır.

Yüreğimize kor bir ateş düşüren bu kara gün, sözlerin tümünü boşa çıkarmış, acıların en büyüğünü aziz milletimize yaşatmıştır. İçerisinde her türlü melaneti, zalimliği ve vahşeti barındıran Emperyalizmin, Ortadoğu’yu tozlaştırma, insansızlaştırma ve cehennemi dünyaya taşıma gayesinin sonucunda sadece acının hakim olduğu bir coğrafyayı bizlere diretilmektedir.

Bugün İdlib’de, Irak’ta, Arakan’da, Kudüs’te Müslümanlara kan kusturma acziyeti içerisine olan küresel iktidar odaklarının, kapitalist sermaye sahiplerinin, kan emicilerin ve silah baronlarının karşısında mazlumun ve mağdurun yanında olan milletimizin ve devletimizin yürüyüşünü kimse durduramayacaktır.

Bu ahlaksız ve hukuksuz bir savaştır.

Dolayısıyla vuruşma hukuku ve ahlakından yoksun düşmanlarımızın her türlü hilesine karşı mücadele veren Mehmetçiğimizin hakkı tutup kaldıracağına olan inancımız tamdır.

Memur-Sen ailesi olarak kutlu menzillerine ulaşan şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, acılı ailelerine, milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.