Başdağıtıcılar Sıkıntı ve Taleplerini Genel Başkanımız Budak’a İlettiler

03.01.2017 17:42

Başdağıtıcılar Sıkıntı ve Taleplerini Genel Başkanımız Budak’a İlettiler

Yenimahalle Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü Müdürü Yalçın Yelkovan, Başdağıtıcılar Arzu Sevindik, Funda Naz Çifçi, Nigar Özçetin Genel Merkezimizi ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini Genel Başkanımız Ömer Budak’a ve Yönetim Kurulu Üyelerimize aktardılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız Ömer Budak, Birlik Haber-Sen olarak, halka hizmeti hakka hizmet olarak düşündüklerini belirterek, olarak her zaman çalışandan ve ter akıtandan yana olduklarını söyledi. Dağıtıcıların ve Başdağıtıcıların bütün problemlerini yakından takip ettiklerini ifade eden Budak, her platformda başdağıtıcıların ve dağıtıcıların sıkıntılarını dile getirdiklerine işaret ederek sıkıntıların ve taleplerin çözümü için hukuki, siyasi ve bürokratik yollara başvurduklarını söyledi. Başdağıtıcıların ve dağıtıcıların birçok sorunu çözdüklerini söyleyen Genel Başkan Ömer Budak, bundan sonrada bütün sorunlar bitinceye kadar mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

Misafirler adına konuşan Yenimahalle Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü Müdürü Yalçın Yelkovan ise sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Genel Başkanımız Ömer Budak’a ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.