Ardahan, Artvin ve Rize Ziyaret Edildi

11.10.2019 13:29

Ardahan, Artvin ve Rize Ziyaret Edildi

Çalışmalarına Ardahan’da sürdüren Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Başmüdürlük ve müdürlükleri ziyaret ederek kamu çalışanları ile bir araya geldiler. Ziyaretlerin ardından İl Başkanı Vahdettin Çeken, Yönetim Kurulu Üyeleri ve işyeri temsilcileri ile bir araya gelen heyet, çalışmalar hakkında bilgiler ve açıklamalarda bulundu.

Ardahan ziyaretinin ardından Artvin’de çalışmalarına devam eden İnaltekin ve Burgaç, programına ziyaretlerle devam ettiler. Artvin İl Başkanı Osman Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kamu çalışanları ile görüşen Birlik Haber-Sen heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Mutabakatsızlıkla biten 5. Toplu Sözleşme sürecine ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Genel Sekreter İnaltekin, çalışma hayatında yaşanan güncel sorunlardan ve çözüm önerilerimizden bahsetti.

Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç, Artvin ziyaretlerinin ardından Rize’ye giderek çalışmalarına durmaksızın sürdürmeye devam ettiler. Rize’de Başmüdürlük ve merkez çalışanlarını ziyaret eden Birlik Haber-Sen Yönetimi, hizmet kolu çalışanlarının taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladılar. PTT A.Ş.’de son dönemde yapılan çalışmaları değerlendiren Birlik Haber-Sen Heyeti, ülkenin en köklü kurumlarından biri olan PTT A.Ş. ile personelin refahı için çalışmalarını durmaksızın sürdürdüklerini ifade ettiler. Birlik Haber-Sen’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Sekreter İnaltekin, yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplu sözleşme sürecine de değinen İnaltekin, haksız sonuca şerh düştüklerinin altını çizdi.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR