Antalya Şube “Geleneksel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı” Düzenledi

03.03.2020 12:14

Antalya Şube “Geleneksel Kahvaltı ve İstişare Toplantısı” Düzenledi

Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca ve Yönetim Kulu Üyelerinin düzenledikleri programa Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Sekreter Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç, Evren Akpınar, işyeri temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.

Çalışma hayatında yaşanan sıkıntı ve çözüm bekleyen konuların görüşülerek istişare edildiği toplantıda Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ömer Budak, yakın zamanda yapılan Kurum İdari Kurulu Toplantısı (KİK) ve Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) Toplantısında görüşülen maddeler hakkında bilgi vererek, değerlendirmelerde bulundu. Budak, Birlik Haber-Sen olarak PTT A.Ş. çalışanları adına sürekli ve düzenli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, sendika olarak başta üyeleri olmak üzere, tüm hizmet kolunda görev yapan kamu görevlileri için canla başka çalıştıklarını söyledi. 

Programın açılış konuşmasını yapan Antalya Şube Başkanı Mithat Karaca, ise Genel Merkez Yönetim Kuruluna ve üyelere katılımları için teşekkür etti. Antalya Şube olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Karaca, üyeleri için durmaksızın çalıştıklarını dile getirerek bu kutlu mücadelenin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu vurguladı.

Birlik Haber-Sen Genel Sekreteri Gürbüz İnaltekin, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç ve Evren Akpınar’ da konuşma yaparak, bilgilendirmelerde bulundular.

Programa katılan üyelerin sorularını yanıtlayan Birlik Haber – Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, PTT A.Ş’ de yaşanan gelişmeler hakkında da istişarelerde bulundular.