ADIYAMAN'DA PTT BİNASINA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

23.11.2015 12:21

ADIYAMAN'DA PTT BİNASINA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Dün gece saatlerinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından PTT Şubesine molotofkokteyli saldırı düzenlenmiştir. Çok şükür ki saldırıda can kaybı yaşanmamış, sadece maddi hasar oluşmuştur.  

Tek gayesi milletimize hizmet vermek olan PTT A.Ş.’ye yapılan bu çirkin saldırı, ne ahlaka sığar nede insanlığa. Ağır şartlarda milletimize hizmet vermek için gecesini gündüzüne katan PTT çalışanları bu binalarda millet için ter dökmekte ve hizmet vermektedir. Fakat milletimizin ve ülkemizin huzur ortamını bozmak isteyen şer odakları, milletin hizmetinde olan bu güzide kurumu bile hedef haline getirmekten çekinmiyorlar.

Her zaman milletimizden, kamu çalışanlarından yana tutum sergileyen Memur-Sen ve Birlik Haber-Sen olarak, bu konuda da olayın aydınlatılması ve aynı saldırıların bir daha yaşanmaması adına atılması gereken tüm adımları atacağımızdan ve gerekli çalışmaları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Genel Yetkili Sendika olarak, başta PTT A.Ş. Genel Müdürümüz Sayın Harun Maden Beye, Adıyaman PTT Başmüdürü Ali İrfan Gönül Beye ve tüm PTT A.Ş. ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunar, bir daha böyle menfur saldırıların yaşanmamasını dileriz.

 Birlik Haber-Sen

Genel Merkez

Yönetim Kurulu